Cristian Sutac – Project Manager / Consultant

Dow Media a fost viziunea lui Cristian Sutac, acum manager de proiect si manager general al companiei. Ideea de a porni propria afacere s-a nascut din dorinta de a oferi servicii de calitate la nivel occidental. Faptul ca a fost cativa ani angajat al unei companii austriece de new media, l-a ambitionat sa porneasca o companie care sa ofere servicii de inalta calitate, o companie 100% romaneasca.

Dan – Copywriter / Consultant

Este un foarte bun comunicator si o persoana creativa. Imbina arta si stiinta de a scrie pentru a oferi clientilor texte si mesaje originale care sa le puna in valoare afacerea si care sa capteze atentia cititorilor.

Ioana – marketing

Este o persoana pasionata de marketing si deschisa provocarilor. Printre atributiile sale in munca de zi cu zi se numara redactarea textelor comerciale si a ofertelor, monitorizarea activitatii concurentei, gestionarea bugetelor.

Alex – design

Persoana creativa, care pune mare accent pe abilitatile sale artistice si tehnice, cu scopul de a crea site-uri cu un puternic impact vizual. Misiunea lui nu este doar aceea de a crea site-uri care arata bine, dar care sa aiba si o structura usor de parcurs.

Radu – programator

Combina experienta, tehnica si talentul pentru a oferi clientului un site exact asa cum isi doreste. Este o persoana creativa, care aduce elemente noi fiecarui proiect in parte.

Adela – account manager

Fire sociabila si comunicativa. Lucreaza direct cu clientii, se ocupa de partea de facturare pentru gazduire web, gestioneaza bugetele de publicitate ale clientilor, elaboreaza si lanseaza comenzile interne.

Roxana – contabilitate

Este o persoana curioasa, tot timpul la curent cu schimbarile aduse legislatiei in vigoare. Elaboreaza, examineaza si prezinta situatiile finainciare, ofera consultanta, consiliere si asistenta fiscala.

Alex – programator

Cu toate ca este cel mai tanar membru al echipei, este un programator iscusit, o persoana pasionata de ceea ce face si dornica sa invete cat mai multe lucruri noi.

Investeste inteligent in afacerea ta online

Ne gasiti

cloud-syncearthbullhorn linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram