AdWordsAdWords este una dintre cele mai eficient modalitati de promovare in mediul online. Serviciul oferit de Google, AdWords se diferentiaza de alte modalitati de promovare prin faptul ca site-ul tau poate ajunge pe primele pozitii in rezultatele motoarelor de cautare. Atunci cand un utilizator cauta un produs sau un serviciu pe care il oferi clientilor, AdWords afiseaza un anunt. Vei plati doar in momentul in care un utilizator acceseaza anuntul direct din motorul din cautare. Platforma AdWords permite promovarea produselor sau serviciilor in motorul de cautare Google, Google Display, pe telefonul mobil sau chiar la TV.

Campaniile Google AdWords necesita o atentie sporita la detalii. Experienta de peste 10 ani in domeniu ne-a dezvoltat aceasta abilitate care ne ajuta pe tot parcursul dezvoltarii campaniei, de la configurarea contului, pana la monitorizarea si actualizarea acestuia. Fiind un proces complex, parcurgem mai multe etape in dezvoltarea unei campanii AdWords de calitate, care se ridica la nivelul asteptarilor clientilor:

- analiza site-ului;
- analiza concurentei;
- identificarea si stabilirea obiectivelor;
- planificarea campaniei (perioada, bugetul etc);
- identificarea cuvintelor cheie relevante;
- gruparea cuvintelor cheie in functie de produs;
- identificarea si utilizarea corecta a cuvintelor cheie negative;
- realizarea anunturilor si a grupurilor de anunturi;
- stabilirea si gestionarea bugetelor;
- monitorizare si testare permanenta.

Investeste inteligent in afacerea ta online

Ne gasiti

cloud-syncearthbullhorn linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram