optimizate_SEOOptimizarea SEO off-page reprezinta toate actiunile facute inafara site-ului, de la link building pana la interactiunea prin intermediul retelelor de socializare, care contribuie la o pozitionare buna in cadrul motoarelor de cautare. Cel mai mare motor de cautare, Google recompenseaza site-urile care au un numar ridicat de link-uri externe, dar care sunt realizate intr-un mod natural, prin pozitionarea pe primele pozitii in rezultatele obtinute de catre un utilizator.

Noi avem grija ca procesul de optimizare seo off-page sa indeplineasca toate obiectivele stabilite in etapa de planificare. Monitorizam si actualizam fiecare pagina din social media cu mesaje creative si originale. Prin strategia de SEO off-page afacerea ta va deveni cunoscuta in randul potentialilor clienti si se va diferentia de concurenta.

Fiecare strategie este creata in functie de nevoile specifice ale fiecarui client. Cercetam si identificam cele mai potrivite surse pentru a realiza strategia de link building si exploatam la maximum fiecare oportunitate de a oferi credibilitate site-ului tau in mediul online.

 

Investeste inteligent in afacerea ta online

Ne gasiti

cloud-syncearthbullhorn linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram