socialmediaInteractiune dintre detinatorul unei afaceri si clienti este o practica utilizata din timpuri stravechi, cu mult timp inainte de aparitia Internetului. Aceasta practica s-a adaptat schimbarilor care au avut loc in domeniul tehnologic, cea mai eficienta modalitate de a mentine legatura cu clientii si de a crea noi legaturi cu potentialii clienti fiind prin intermediul retelelor de socializare.

Serviciul de social media marketing pe care il propunem clientilor nostri este complex si cuprinde mai multe etape; de la auditul general al site-ului pana la dezvoltarea si implementarea unei strategii care raspunde necesitatilor fiecarui clienti.

Incepem fiecare strategie de social media marketing cu o analiza amanuntita a companiei, prezentei acesteia pe retelele de socializare si nu in ultimul rand a concurentei. In functie de publicul tinta si de informatiile obtinute, trecem la planificarea campaniei. Adaptam fiecare mesaje astfel incat afacerea fiecarui client sa se pozitioneze ca o autoritate in domeniul in care aceasta activeaza.

 

Investeste inteligent in afacerea ta online

Ne gasiti

cloud-syncearthbullhorn linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram